info@m-hesteterapi.dk
20766789

Om mig

Jeg hedder Malene Mortensen, jeg er certificeret

uddannet hestemassør, uddannet Kranio Sakral Terapeut, og lige pt. under efteruddannelse i Fysiurgisk Hesteterapeut.

Alle uddannelser er taget ved Center for Dyreterapi, Hirtshals

 

 

 

 

 

Jeg startede til ridning på Vindinge Rideklub i en alder af 4 år, og fik min egen første pony da jeg var 7.

Der gik ikke længe før jeg begyndte at interessere mig gevaldigt for det videnskabelige indenfor heste. Først indlæringspsykologi og adfærd, dernæst faldt min interesse for det biomekaniske.

Efter et par kurser i massage, fandt jeg ud af, at det var det jeg skulle satse på, og tog herefter hurtigst muligt en uddannelse.

d. 13 Oktober 2016 kunne jeg derfor kalde mig selv faglært hestemassør, efter en veloverstået eksamen, hvor  jeg bestod med 12 i teoretisk eksamen, samt 12 i praktisk eksamen!

Min interesse for faget blev kun større, samt forståelsen for alle de mulige problemstillinger, og disses konsekvens for hesten. Derfor har jeg fortsat med uddannelse og relevante kurser for faget, og vil fremadrettet fortsætte med dette kontinuerligt, for at holde mig selv ajour med ny forskning på området, samt udvide min “værktøjskasse”

Jeg holder til i 4030 Tune, og tager ud til kunder i en rimelig radius herfra. Længere ture kan arrangeres, ved flere heste samlet samme sted – skriv en besked så finder vi ud af det.